Näissä kahdessa korussa helmet ovat vapaasti vaijerissa, oikeastaan siksi, kun vaijeri on niin kaunis sinällään, etten raaskinut sitä peittää, niin kuin aikaisemmissa töissä. Suora lainaus villihelmen myyntitekstistä:

 

"Soft Flex koruvaijeri

21 kpl aidolla sterlinghopealla päällystettyä teräskierrettä sileän pintakerroksen sisällä kestävät kovaakin käyttöä. Useiden kierteiden vuoksi Soft Flexia on lähes mahdotonta taittaa ja korusi säilyttävät kauniin kaarevan muotonsa. Sterlinghopean hohto ei tummu tai kulu pois kestävän siimapinnan vuoksi ja siksi tämä sopii erittäin hyvin koruihin, joissa vaijeri halutaan jättää näkyviin.21 kpl aidolla sterlinghopealla päällystettyä teräskierrettä sileän pintakerroksen sisällä kestävät kovaakin käyttöä. Useiden kierteiden vuoksi Soft Flexia on lähes mahdotonta taittaa ja korusi säilyttävät kauniin kaarevan muotonsa. Sterlinghopean hohto ei tummu tai kulu pois kestävän siimapinnan vuoksi ja siksi tämä sopii erittäin hyvin koruihin, joissa vaijeri halutaan jättää näkyviin."

1080164.jpg

1080165.jpg

Uusi helmityöpisteeni on aivan ihana! Päivänvalo-valaisin antaa hyvän tasaisen valon ja muovitettufrotee pitää helmet hyvin pöydällä:

1080161.jpg

1080163.jpg