Tässä on veilä kuva Lankabaarin sisältä:

1965242.jpg

Päiväkahvit nautin Aschenissa (no kun en ole vielä päässyt tavallisen kahvin makuun, pitää olla sitä italialaista, niin en juonut siellä baarissa mitään):

 1965245.jpg

Näillä eväillä kyllä jaksaa mennä vaikka taidemuseoon!:

1965249.jpg

Oli oikein virkistävä kokemus, vaikka aluksi tuntui, etten jaksa mäkeä ylös kiivetä.

1965251.jpg

Siellä oli Kuvan kauniit - nainen katseen kohteena ja Turun Taidegraafikoiden 75-vuotisjuhlanäyttely. Oli kiva yllätys kun tulin yhteen huoneeseen, niin täällähän on tutunnäköisin töitä! ja olihan ne Heli Kurunsaaren töitä! Amagalleryssa töitä voi käydä katsomassa.

Nyt taskas kirjamessuille, tai onhan siellä myös tiede- , ruoka-, keräily- ja :

1965256.jpg

On aika päästää tuo punatakkinen syömään:

1969488.jpg

Tässä kuva ostoksista.

1965262.jpg

alimmainen on kirjaston lainakirja, ja kuvasta puuttuu mutama lahjakirja ja tyttöjen kirjat: Tapani BAGGE Etsivätoimisto musta koiraPäättömän munkin arvoitus (minnarilla) ja Jari MÄKIPÄÄ Etsivätoimisto Hurrikaani ja jyrinäjengi.

toi Ilo joka elättelöö on myös nimmareilla!!!

1965276.jpg

Terkkuja vaan Marikalle ja Maagille!

Ennenkuin ne nimmarit oli sunnuntaina metsästetty, kävin suklaa-viini-maistiaisessa:

1965258.jpg

Hienostunut tilaisuus, viittä viiniä ja viittä suklaata; ensin vettä että suu huuhtoutuu, sitten viiniä, sitten suklaata ja taas viiniä ja kaikki hitaasti nautiskellen makuaistimuksia tunnustellen... taas vettä ja seuraava viini-suklaapari käsittelyyn.

Täytyy tunnustaa, että kaikkia viinilasillisia en juonut loppuun asti, sitä kun on pikemminin tottunut sunnuntaiaamupäivisin ottamaan pienen pikarillisen leivän kanssa! Mutta kerrankos sitä messuilla ollaan!

Ja sunnuntai-iltana oltiin kotona! Ensi-vuonna mulla olisi välivuosi, kun mukaan haluaan tytötkin, ensin Aurinkoinen. ainoa harmi näissä messuissa on se että ne on aina Mikkelinpäivänä ja silloin olisi aina muutakin kivaa tarjolla!