2175188.jpg

"On lapsi syntynyt meille,

poika annettu on!"

Seimi on Argenttiinalaista puukäsityötä Kirkon ulkomaanavun tuottamaa. Takana on mun ensimmäinen helmipallo, ei ollut niin kauheen helppo tehdä, mutta onneksi tytöt oli Helmessä tehneet vastaavia, niin sain hyvät neuvot. Isompi pallo on tyttöjen tekemä (en nyt muista kumman, kun palloja on vähän siellä sun täällä;-).  

Jouluaatto toi paketteja, Salainen joululahjaystäväni oli Jehkotar! En osannut yhtään arvata, vaikka kävinkin lähes keikkien mukanaolleiden blogeja tutkimassa. Paketti koostui monesta pikkupaketista:

2175235.jpg

Korttissa oli aivan ihana enkeli:

2175191.jpg

ja paketeissa oli vaikka mitä:

2175208.jpg

2175202.jpg

Ihania papereita, kirjekuoria, kaikenlaisia korttikoristeita, joita en tiennyt edes olevan olemassa! Ihana pikkiriikkinen maalausteline, joka löysi jo paikkansa; postauksen ekassa kuvassa se on saanut lahjaikonini syliinsä! Lisäksi paketissa oli Kirsikka-Rooibos-teetä, varmasti maistuu! Suklaa meni jo parempiin suihin, sainkohan itse yhden! Ja vielä oli lankaa - mielenkiintoista efekti-lankaa, mitähän siitä tekisi??

Vielä kerran kiitos Johkottarelle!

Lisäys: Oman pakettini lähetin Suonalle Salaiseen pajaan. Sitä pakettia oli hauska koota, kiva että paketin laittoon oli varattu tarpeeksi aikaa!

nyt on pakko mennä laittamaan ruokaa, lisään kohta lisää...

Jatkuu...

Saksasta tuli kirje jo aikoja sitten, mutta avasin paketini vasta aattona:

2175568.jpg

Oli hauska saada suomalaista designia suoraan saksasta!
Kivi on handmade Lea Swantz Glass Design from Murano Finland.  Aivan ihastuttava, laitoin heti siihen nyörin! Kiitos Anne!

Tytöt oli toimineet tonttuina ja tehneet:

2175177.jpg

Tilkkutyynyjä; isoin on isille ja pienin poikaaselle. Pitkä pötkylä on Marjatan oma.

2175169.jpg

Muistikirjan isille

2175161.jpg

Rasioita mulle.

Ja lopuksi päivän tunnelmakuva kuusesta:

2175576.jpg