Ensin kortit: Eilen oli kiva puuhastella Tilda-korttien parissa! Aika harvoin otan niistä kuvia, mutta tässä vähän tunnelmaa:

Koukussako??? Ehkä, sillä en aio perua Unelma-kerhon "Sisusta Tildan tapaan" ja kirja-alesta olen ostanut Satumainen talvi -kirjan ja kirjastosta on lainassa Tildan talossa -kirja ja lainausjonossa on Tildas trädgård ja Tildan tapaan: romanttinen ilme kotiisi -kirjat. Näissä tosin olen jonossa siin' 50 paikkeilla eli noin kolmen-neljän vuoden päästä olisi minulla....

Se eilisestä ja nyt asiaan....

Kun tulin töistä, postiluukussa oli aika ruttunen paketti.... en olisi ikinä uskonut että näin nopeasti Ilu laittaa lankaa tulemaan!

Tänä oli se SNY:lle tehty ystävänpäivätarjous! Upealta lanka näyttää ja tuntuu!  

Postissa oli odottamassa paketti ja minulla iltatyö, ja kun oikein pani töpinäksi, niin ehdin käydä postissa ennen iltakerhoa. En malttanut odottaa kotiin vaan avasin paketin jo töissä:

Ensimmäinen SNY kevät-09  pakettini!!! Aivan mahtavaa lankaa! Ja teekin on mielusta! Aikamoinen velho tuntuu tuo ystäväni olevan, sillä juuri paripäivää sitten mietin kantapäitä, kun aina teen sen tavallisen vahvistetun, ajattelin, että voisin kokeilla jotain muuta ja mietin mistähän sen ohjeen saisin.... Ja kun tutustuin tuohon uuteen lehteeni, niin siellä on ohje "kantapää lyhennetyin kerroksin". Täydellistä palvelua sanoisin! Kiitos Ystäväni!