Joululahjoiksi tehtiin saippuaa! Oli muuten kiva tehdä! Siitä toisesta erästäkin on kuvia, mutta enpä löytänyt missä!!! KAI vaan saa syyttää itseään, kun en ehdi päivittämään! Tuo tummenmanpunainen aines on valmista kaupan saippuaa, veistelin sen ihan silpuksi ja lisäsin liemeen. Oli sen verran painavaa, että valui muotin pohjaan, mutta ei haittaa käyttöä! Siihen toiseen satsiin teimme kahta väriä, mutta ainakin osassa liitoskohta ehti jäähtyä liikaa, niin ei pysynyt yhdessä. Ja päälle siihen toiseen satsiin vatkasin sitä saippuavaahtoa, mistä sain vinkin Tilda-kirjasta!

Siinä se mun eka Noro nyt on!!! Tilasin Titityystä, kun siellä oli välipäiväale. Tuossa on Silk Garden Sock väri nro 87:n mallikerta. Omaan työhöni vähän muuntelin eli otin tuon tummansinisem ja keltaisen pois, kun en ihan noin tasaraitasta halua. Aivan taivaallinen lanka kutoa!!!

Sokerina pohjalla:

Valtavasti leimoja, 3D-kuvia ja Nalle-laima! Syksyn syyni lähetti minulle vielä yhden paketin, josta olen todella ikoinen! Innostuin aiheesta niin että päätin lähteä Leimailutaivaaseenkin kunhan sen aika tulee (katso sivupalkista!) Suurkiitos Heidi !!!

Hyvää alakanutta vuotta kaikille!!!